Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със съединитела

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със съединитела

Здр. колеги имам 145 1.4 T.S. при натиснат съединител като включа на 1-ва колата сама леко тръгваше а днес ми потъна и педала на съединитела.Ще съм благодарен ако пише някои със подобен проблем.
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

За това има един лек само-сипваш му течност и го обезвъздушаваш!

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Абе и аз все да напиша и все отлагам....

Значи в началото на месеца като бях в слънчевата Варна и ме валя един доста сериозен порой и по пътя към Златните минах през няколко езера и се появи едно виене(като на Мерцедес ако се сещате какво имам предвид) след като изсъхна колата, но същото това виене се оказа че го има само когато натисна съединителя макар и съсвсем леко........Що е то???

П.С. Сори колега че ти ползвам темата ама имаме малко общи неща като марка, двигател и пак по съединителя.
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

при мен ако леко задържа съеденителя да прехлъзне се появява мириз на кисело зеле направо ми се вмирисва душата

ВЪПРОС:
        имам ли проблем или е нормално

Comment

Re: Проблем със съединитела

Първоначално публикувано от Galeano
          Здр. колеги имам 145 1.4 T.S. при натиснат съединител като включа на 1-ва колата сама леко тръгваше а днес ми потъна и педала на съединитела.Ще съм благодарен ако пише някои със подобен проблем.
          Щом ти е потънал съединителя само със сипване на течност ниама да се оправи или поне само временно, провери долната помпа на съединителя, аз днес я смених, имах същия проблем с 146, 1.8 Т.S., вчера ми потъна, смених я в Италсервиз на 4-ти км, струва 72лв. + 20лв. труд, не ми дадоха ни фактура, ни касова бел., немога да докажа, че е оригинална, после видях, че в м-н за оригинални итал.авточасти Т&N струва 51лв, за 145 даже е по евтина

Comment

Имах същия проблем, даже съм писал по темата. И при мен се оказа долна помпа, но се разминах само с разглобяване и почистване.Успех.
            Alfa Romeo 145 1.4i T.S. 16V 97god.

Comment

Проблема вече е решен срещу 53лв за външна помпа и смяната от мен. Благодаря ви.
              sigpic Alfasud/156 1.8ex
              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

При мен пък от доста време педала на съединителя не винаги се връщаше.Оказа се,че имало въздух в системата и затова минах тънко - за 20 кинта ми го обезвъздушиха,без да се налага да сменям помпа.
                Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                  Абе и аз все да напиша и все отлагам....

Значи в началото на месеца като бях в слънчевата Варна и ме валя един доста сериозен порой и по пътя към Златните минах през няколко езера и се появи едно виене(като на Мерцедес ако се сещате какво имам предвид) след като изсъхна колата, но същото това виене се оказа че го има само когато натисна съединителя макар и съсвсем леко........Що е то???

П.С. Сори колега че ти ползвам темата ама имаме малко общи неща като марка, двигател и пак по съединителя.
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                  X